Booking

BOOKING & USAGE POLICY

POLISI DAN TATACARA PENGGUNAAN PREMIS PUSAT HARMONI.

  1. Penganjur / pengguna adalah bertanggungjawab untuk memastikan bilik / dewan berada dalam keadaan bersih semasa dan selepas majlis.
  2. Penganjur / pengguna TIDAK DIBENARKAN untuk menampal sebarang hiasan atau risalah di atas dinding bilik dan dewan yang digunakan. Penggunaan ‘stapler’ pada meja atau paku pada dinding didalam bilik/dewan adalah dilarang sama sekali.
  3. Penggunaan dewan untuk persediaan awal dibenarkan selama 3 jam sahaja dan pada tarikh, masa yang dipersetujui. Penghawa dingin tidak akan dipasang sepanjang tempoh persediaan awal.
  4. Sebarang susunan meja dan kerusi adalah tanggungjawab penganjur / pengguna.
  5. Penganjur / pengguna perlu memastikan tiada sebarang kerosakkan ke atas peralatan yang sedia ada. Deposit sekuriti TIDAK akan dikembalikan sekiranya terdapat sebarang kerosakan pada peralatan / harta benda.
  6. Makanan dan minuman manis atau berperisa TIDAK DIBENARKAN dibawa masuk ke dalam bilik / dewan. Semua makanan mesti dihidangkan di luar bilik / dewan. Pengguna dibenarkan untuk menggunakan meja yang disediakan diluar dewan.
  7. Pembuangan sisa makanan dan sampah, termasuk penggunaan khidmat katerer adalah di bawah tanggungan penganjur / pengguna
  8. Penganjur / pengguna mesti sentiasa memastikan bahawa semua makanan dan minuman adalah NO BEEF dan NO PORK . Minuman keras (ALKOHOL) adalah tidak dibenarkan di dalam premis Pusat Harmoni. Seluruh kawasan Pusat Harmoni adalah ZON BEBAS MEROKOK.
  9. Selaras dengan Dasar Cleaner, Greener, Safer & Healthier Penang, penggunaan dan pelupusan plastik sekali guna seperti beg plastik dan penyedut minuman plastik adalah TIDAK DIBENARKAN.
  10. Bayaran adalah bukan sewa tetapi bagi menampung penggunaan elektrik, air,   penghawa dingin, perabot dan kerja-kerja pembersihan.


DOWNLOAD
POLISI DAN TATACARA PENGGUNAAN PREMIS PUSAT HARMONI